Lyden av applaus med vintervotter og tusen andre ting å bli glad av!

Marthe Landsem signerer gjerne boken sin på Pavarotti 4. desember.

En hyllest til alle de små øyeblikkene vi omgir oss med i hverdagen.

Denne boka henter frem tusen små og store gjenkjennelige situasjoner som gjør oss glade. Bare tenk på følelsen av å finne en gammel billett i en jakkelomme som bringer fram et fint minne, et glass iskald cava i skyggen, eller smilet til en vennlig sjel når du føler deg litt nedfor… Eller hva med følelsen av at kjøkkenvifta slår seg av, når du nesten ikke hadde lagt merke til lyden! I boka er det samlet 1001 øyeblikk av lykke. De fleste tingene koster lite eller ingenting.

Illustrert med foto og tegninger, er dette en fin julegave til en livsnyter, koselig stemningsskaper på hytta eller kjøkkenbordet i din Spania-leilighet. Det skal mye til for at du legger fra deg denne boka uten et smil om munnen. Boka har en egen instagramprofil som gir deg smakebiter fra boka

Følg @applausmedvotter

Marthe Landsem, bosatt i Oslo, jobber frilans som nettjournalist, og produserer tekst og innhold for digitale flater. Hun driver også kursvirksomhet og motiverer eldre og andre nybegynnere til å komme seg på nett. Hun er opptatt av at vi bør peke på det vi er tilhengere av, snarere enn hva vi er motstandere av, og heier på undring og nysgjerrighet i hverdagen.

På vei til Solgården for å holde kurs første uka i desember 2018, kommer forfatteren innom Pavarotti Cafe i Albir og forteller om den nye boken. Der er det mulig å få en prat med Marthe fra kl. 10.00 – 11.00 den 4. desember. Det vil være bøker til salgs for den som vil sikre seg et signert eksemplar.

Relaterte artikler