SUSHIKURS FOR STORE OG SMÅ

I Altea, på det eksklusive hotellet Villa Gadea, finner vi restauranten Kitsume, som serverer noe av den beste av sushi og orientalsk mat i området. Nå ønsker de å dele gleden med å tilberede, og å nyte sushi med hele familien. Tenk så moro å kunne overraske familie og venner med å tilberede den aller beste sushien!

Alex, eieren av restauranten, har lang erfaring med tilbereding av sushi, og ønsker nå å arrangere egne sushikurs på restauranten. Han har tidligere holdt kurs i private hjem, men det er enda bedre å holde det i restauranten, der alt utstyr og alle råvarer finnes. Her er det enkelt å parkere, og det er flott å kunne lære å lage sushi i en japansk restaurant!

Alex tilbyr to typer kurs:

Voksne: Minst 6 personer, kom gjerne en vennegjeng. For 20 euro pr. person får man da alle nødvendige råvarer for å lage sushi, etterpå kan man smake på disse, og den beste sushien blir premiert. 

Barn: Barn fra 8 år får lære å lage sushi, gjerne en vennegjeng, eller hva med et bursdagsselskap? Vinneren av den beste sushien får ”jobbe” på restauranten som en ekte kokk, og servere maten til sine foreldre. Litt oppdragelse er det også, for man må også ta oppvasken etter seg! 20 euro pr. person.

Undertegnede har selv spist der noen ganger, og synes de serverer virkelig kvalitet med menyer fra € 27.

Vil du lære å lage sushi? Ring for info og påmelding: tlf: 965844157 

www.kitsume.es

Relaterte artikler