Krever at Fauci får sparken

President George W. Bush poses with 2005 National Medal of Science recipient Dr. Anthony S. Fauci of The National Institute of Allergy and Infectious Diseases, Friday, July 27, 2007, in the Blue Room, after award ceremonies in the East Room of the White House. Also pictured are Dr. Tobin J. Marks (left) and Dr. Bradley Efron. Photo by Eric Draper, Courtesy of the George W. Bush Presidential Library and Museum

Floridas guvernør Ron DeSantis har sluttet seg til koret av amerikanske politikere som kritiserer medisinsk rådgiver i Det hvite hus Dr. Anthony Fauci for å ha finansiert forskning på «farlige» virus og «avskyelige» eksperimenter på hunder.

Det dreier seg om Faucis avgjørelser som direktør for National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID), en enhet under National Institutes of Health (NIH), om å investere amerikanske skattebetalers midler i forskning på  «Gain-of-function» ved Institute of Virology i Wuhan,  Kina, samt den grusomme narkotikaforskningen ved bruk av beaglevalper. DeSantis , som  kalte forskningen   «veldig farlig»  og  «uetisk,»  sa mandag at USA må  «stenge den ned,» og  la til:  «Du kan ikke ha gale forskere som spiller Gud på denne måten.» . 

Anthony Fauci er anklaget for å ha finansiert grusomme eksperimenter på hunder og andre dyr. Nyheter fra National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID), avdelingen til National Institutes of Health (NIH) (ledet av Dr. Anthony Fauci), finansierte et eksperiment i Tunisia hvor beaglevalpers hoder ble plassert I nettingbur som tillot sandfluer å spise dem levende. Testene ble utført utendørs og gjentatt flere ganger med beaglene plassert i bur i ørkenen over natten i ni påfølgende netter. Eksperimentene ble utført i et område i Tunisia hvor det var rikelig med sandfluer . «Og så gjett hva annet Fauci og NIH gjør? De gjør grusomme eksperimenter på valper. Det de gjorde med disse valpene er helt ekkelt, det er foraktelig. Dette må ta slutt,» krevde DeSantis.

Kongressmedlemmer fra begge partier inntok en lignende holdning i forrige uke, og krevde at Fauci skulle forklare hvorfor han har bestilt slike tester og gi flere detaljer om den NIAID-finansierte forskningen med hunder. Lovgivere bemerket særlig  en prosedyre der hundenes stemmebånd ble kuttet for å hindre dem i å bjeffe eller skrike av smerte under eksperimenter. «Dette er et kritikkverdig misbruk av skattebetalernes midler»,  sa representantene i et brev til Fauci. «Jeg kan ikke tro at amerikanske skattepenger brukes til å behandle disse hundene på den måten, og jeg tror virkelig at Fauci må holdes ansvarlig,  » sa DeSantis. «Disse menneskene, disse byråkratene, de kan ikke bare bli gale og gjøre hva de vil med skattepengene våre.»

Fauci, som rangerer som den høyest betalte ansatte i den føderale regjeringen, fører tilsyn med et NIAID-budsjett som har vokst til 6 milliarder dollar årlig. Han benektet gjentatte ganger i sitt kongressvitnesbyrd at den USA-støttede forskningen i Wuhan innebar en  «gain-of-function». Forrige uke erkjente NIH noe annet, selv om det slet med å opprettholde begrunnelsen som en teknisk årsak. Senator Rand Paul (R-Kentucky) har bedt om at Fauci skal etterforskes for å ha løyet for kongressen. Men selv etter NIH-innrømmelsen, angret ikke Fauci, og sa i et ABC News-intervju på søndag at han ikke hadde villedet lovgivere og at det var  «molekylært umulig»  at Covid-19-utbruddet hadde sin opprinnelse fra den spesielle NIAID-sponsede etterforskningen i Wuhan.

I mellomtiden sa Paul til Axios på HBO at Fauci burde få sparken  «bare på grunn av mangel på dømmekraft i det minste». «Han vil sannsynligvis aldri innrømme at han løy. Han vil fortsette å skjule og prøve å omgå sannheten og massere sannheten, la  senatoren til. Mandag foreslo DeSantis at oppsigelsene ikke skulle ende med Fauci. «Fra å finansiere forskning som oppnår funksjoner til å behandle disse valpene med virkelig ufattelig grusomhet, tror jeg at det må ryddes opp,»  sa han . «Vi må stå opp for den amerikanske skattebetaleren og gjøre ting etisk og ikke gjøre ting som  gain-of-function, og absolutt ikke misbruke valper.»

National Institutes of Health (NIH), en del av Dr. Faucis US Department of Health and Human Services, ble også oppdaget i å finansiere eksperimenter på AIDS-foreldreløse på et sykehus i New York i 2004. Faucis NIH godkjente eksperimenter på hundrevis av foreldreløse barn i New York City. Offentlige etater og farmasøytiske selskaper brukte de foreldreløse barna i forsøk med dødelige AIDS-medisiner. I 2005 inngikk New York City en kontrakt med VERA Institute of Justice for å produsere en endelig rapport om narkotikaforsøk. VERA hadde ikke tilgang til journalene til noen av barna som ble brukt i forsøkene. Rapporten hans ble publisert i 2008. De rapporterte at tjuefem barn døde under narkotikastudier, at ytterligere femtifem barn døde etter studiene (i fosterhjem), og ifølge Tim Ross, direktør for VERAs barnevernsprogram (fra 2009), 29 % av resterende 417 barn som ble brukt i legemiddelstudier var døde (av totalt 532 barn som er innrømmet å ha blitt brukt). 

 Ingen av barna som ble brukt i rettssakene, eller deres familier, har fått betalt eller kompensert. En sykehussykepleier snakket senere med journalister om testene. Han rapporterte at barna umiddelbart ble syke, besvimte eller kastet opp under testene. De var foreldreløse ved Incarnation Children’s Center i New York. Forskningsnettstedet Centro Infantil Encarnación tilbyr flere dokumenter og intervjuer med barn og omsorgspersoner fra sykehuset som deltok i forskningen.

Referansekilder:

– Inside Incarnation | Tysk oversettelse NY Press juli / august 2005 – Intervjuer med barnehjemsbarn og omsorgspersoner. Radiointervju med en omsorgsperson for barn fra ICC.

– Huset som AIDS bygde | The Nurse’s Story – Altheal.org Januar 2004 – Den originale utstillingen.

– ICC-etterforskningen fortsetter Altheal.org mai 2004

– ICC- lydintervjuene og Thalidomid-dokumentet februar 2007 – Intervju med medisinsk leder av barnehjemmet, og dopet de foreldreløse barna med thalidomid ved ICC.

– Fortsatt på prøve N Y Press, april 2005

– Noble Doctors Crux Magazine, november 2004 | Reduksjonisme på prøve en aids-debatt, sommeren 2006

– Knowing is Beautiful og Sex Crimes – Del én og to av «The Hidden Face of HIV» GNN 2005 – en gjennomgang og analyse av det som er kjent som «HIV-testing», i to deler. PDF – pt.1 | pt.2 |  

Relaterte artikler