Bidens mareritt

Tidligere visepresident, nå presidentkanditat Joe Biden fortalte en Wisconsin-reporter tirsdag kveld at det ikke er «noe grunnlag» for beskyldningen om at sønnen, Hunter Biden, tjente på utenlandske forretningspartnere ved å selge tilgang til faren under hans visepresidentperiode.  Joe Biden har levd med en stor sikkerhetsrisiko i form av en sønn som trengte betydelige summer til å finansiere et liv med sex og narkotika. Slikt påkaller sympati. Men hvis det kan dokumenteres at faren i stedet for å demme opp, var den som skummet det meste av fløten, ligger han dårlig an.

Biden-kampanjen har hittil ikke villet kommentere avsløringene i the New York Post eller Breitbart. Det kan være fordi det ikke er noe å si. E-postene er reelle. I så fall er Biden ferdig og burde trekke seg fra hele valgkampen. Selv ikke alle Big Tech-kompanier i verden kan redde ham. Twitter og Facebook har gjort det de kunne for å blokkere disse nyhetene. Deres forsøk på å beskytte ham har slått tilbake. Det er ikke bare Hunters laptop og harddisk som er i omløp. Det er en annen e-postkonto, som tilhører Hunters forretningspartner Bevan Cooney.

Cooney ble dømt i en sak der også Hunter og stesønnen til tidligere utenriksminister John Kerry, Devon Archer, sto tiltalt. Archer ble dømt, men dommen ble omstøtt av en kvinnelig dommer som var gift med en av spesialetterforsker Bob Muellers jurister. Den slags   sjenerer ikke dagens liberale elite. Men en tredje instans grep inn og omstøtte dommen. Archer har ennå ikke fått sin dom. Hunter slapp unna. Men Cooney ble buret inne. Det gjorde ham bitter. Han måtte ta støyten. Derfor kontaktet han i høst gravejournalisten Peter Schweizer, som har skrevet flere kjente bøker om økonomisk korrupsjon i USA. Cooney var villig til å gi Schweizer adgang til sin Gmail-konto. Der lå 26.000 e-poster, og det er fruktene av disse som ble publisert sist fredag. De viser at Biden slapp kineserne inn i Det hvite hus gjennom bakdøren og inngikk forretningsavtaler med dem, ifølge Breitbart.

Vi har gått gjennom de 26 000 e-postene. Artikkelen som vi kjørte på Breitbart, omChina, Inc., er den første av det som kommer til å bli flere. I denne spesielle historien legger vi opp hvordan Hunter Biden og hans forretningspartnere satte opp et møte for denne gruppen kalt China Entrepreneurs Club. Ikke la det godartede navnet lure deg; dette blir ansett som sammenføyd med den kinesiske kommunistregjeringen. Denne Kina entreprenørklubben ønsket møte på de høyeste nivåene i Det hvite hus, og Hunter Biden arrangerte dem. Det som er veldig viktig er ikke bare at de fikk disse møtene 14. november 2011, men de hadde faktisk, ifølge medlemmene, et privat, hemmelig møte med Joe Biden selv. Vi vet ikke om dette fordi det dukket ikke opp i loggene i Det hvite hus eller i kalenderen i Det hvite hus – det gjør det ikke. Vi vet om det fordi kineserne som var på den turen skrøt av det i blogginnleggene sine tilbake i Kina om at de hadde dette private, hemmelige møtet med Joe Biden. Ut av det sprang forhold og forretningsavtaler som Hunter Biden og hans forretningspartnere tilsynelatende var i stand til å dra nytte av, så det viser hvordan denne tilgangen, med Joe Bidens deltagelse, ble oversatt til kommersielle avtaler.

Hillary var en pioner når det gjaldt å innføre «pay to play» som utenriksminister. De som ville inn til henne og oppnå hennes gunst som utenriksminister, måtte først spytte i Clinton-stiftelsens kasse, og det holdt ikke med småpenger. Norge betalte over 600 millioner, og deltok i akkurat samme system. Det er en forløper for Jeffrey Epstein, som ga penger til Terje Rød-Larsens fredsinstitutt og sågar lånte ham penger privat. – Det er e-postmeldinger som snakker om hvordan de skal gjøre forretningsavtaler der de ønsker å få fagpensjonspenger, og at Hunter kommer til å utnytte forholdet som faren har med offentlige ansattes fagforeninger for å få pengene. Så en del av det er bare en følelse av hva som er Biden-forretningsmodellen, og vi visste dette på en måte, men her er det veldig eksplisitt at det handler om Biden-navnet, Biden-forbindelsene og Biden-tilgangen

 Det er kjent at da Hunter fulgte faren til Kina, kom han hjem med halvannen milliard dollar til sitt hedgefond. Ingen andre vestlige har fått en slik sum, selv ikke de med erfaring. Hunter hadde ingenting.   – Den andre måten jeg vil kategorisere dette på er geografisk. Den vi allerede har brutt ned var en historie relatert til Kina. Det er andre e-postmeldinger som involverer Kina. Private equity-avtalen – milliard og en halv dollar private equity-avtale – som vi har rapportert om. Det er e-postmeldinger om det, som vi vil bringe ut som er ganske interessante.  Helena Baturina var svartelistet av amerikanske finansmyndigheter, men Hunter og hans venner gjorde henne fortsatt  tjenester. Biden og Demokratene har beskyldt Trump for å stå i ledtog med Putin. Da tar det seg dårlig ut å gjøre forretninger med organiserte russiske krimsyndikater. Dette slår tilbake på Biden nå: –   Det er de som gjelder Yelena Baturina, hun er Moskvas borgmesters ekskone som vi bør legge til at det amerikanske utenriksdepartementet har implisert som knyttet til russisk organisert kriminalitet. Vi skal kunne vise at forholdet er mye dypere og mye lenger enn tidligere kjent, og at Hunter Biden og hans forretningspartnere utførte forskjellige tjenester for henne når det gjelder avtaler i USA.

Det er stor spredning på nedslagsfeltet: Bidens gjør forretninger i Kasakhstan og Midtøsten. Det er ikke bare far og sønn. Hele Biden-familien er med. E-postene viser hvordan de opererte.  Schweizer sier han vil at velgerne skal se hva som foregikk mens Biden var visepresident.

 «Det du virkelig ser i disse e-postmeldingene, er underlivet for hvordan disse forholdene og korrupte avtaler skjer,» sa Schweizer. «Det er ingen tvil om det, og det er en av de tingene jeg tror folk kommer til å få. De kommer til å få et innblikk i det, for mens vi gjør det – vi gjorde den første historien, og vi vil gjøre det for dem alle, vi skal ikke bare rapportere om e-postene. Vi skal faktisk plassere e-postene slik at folk kan lese dem selv. Til ditt poeng, for å understreke poenget ditt, ja disse er helt atskilt fra New York Post-e-postene. Jeg har ikke tilgang og har ikke hatt tilgang til e-postene, og det vi har å gjøre med i vårt tilfelle er – du har nøyaktig 100 prosent rett. Dette er ikke utskrifter, dette er ikke PDF-filer – vi går faktisk inn i Gmail-kontoen og henter e-postmeldingene og laster dem ned. De er tidsstemplet. Disse er ekte. Disse er ekte. Schweizer er ikke en mann som lover mer enn han kan holde.  Biden kan ikke løpe fra problemene. Han skal møte Trump til den siste debatten torsdag, og Trump har lovet å ta opp Biden Inc hvis ikke ordstyreren gjør det.

Adrienne Pedersen fra Milwaukee ABC-tilknyttede WISN 12 News ‘ intervjuet Biden  hjemme hos ham i Delaware etter å ha ringt i flere dager frem til torsdagens siste presidentdebatt.  Pedersen spurte om historien som i disse dager ryster USA, som er basert på utgivelsen av e-poster angivelig fra Hunter Bidens forlatte bærbare datamaskin, samt e-post fra Bevan Cooney , en tidligere forretningspartner til Hunter Biden som for tiden soner i fengsel, og mener Hunter kom seg unna straff på grunn av faren.

E-postene gir bevis for at Hunter Biden arrangerte et møte mellom faren og en rådgiver for det korrupte ukrainske energiselskapet Burisma. De foreslår også at Hunter Bidens forretningspartnere arrangerte møter i Det hvite hus for ledende kinesiske ledere og tjenestemenn. Pedersens spørsmål var det siste i intervjuet – og en assistent fra Biden kunne høres utenfor skjermen i videoen , og som prøvde å stoppe intervjuet før han sa: «Adrienne, det er hele tiden vi har, «I am so sorry.  Hun ga seg imidlertid ikke: Pedersen:  Wisconsin’s republikanske senator Ron Johnson, la ut en uttalelse på Homeland Security og sa at Hunter Biden, sammen med andre Biden-familiemedlemmer, tjente på Biden-navnet. Er det noen legitimitet for Senator Johnsons påstander? Biden: –  Ingen overhodet. Dette er det samme søpla som Rudy Giuliani, Trumps håndlanger. Det er det siste i denne desperate kampanjen for å ødelegge meg og familien min. Selv mannen som satt sammen med ham i komiteen, den tidligere nominerte for det republikanske partiet, sa at det ikke er noe grunnlag for dette, og du vet, og alle og det store flertall  av etterretningsfolk har kommet ut og sagt at det er ingen grunnlag i det hele tatt. Ron burde skamme seg.

Den “tidligere nominerte” – senator Mitt Romney (R-UT), som Biden forøvrig glemte navnet på,  kritiserte Johnsons sonde i september, men reagerte ikke på de nylige avsløringer om Hunter Bidens e-post. (En av Romneys tidligere rådgivere sitter i Burismas styre.) Når det gjelder det «store flertallet av etterretningsfolkene», utgav over 50 tidligere etterretningstjenestemenn, ledet av Obama-tidens figurer James Clapper og John Brennan, et brev tirsdag der de hevdet at e-postene så ut som de kunne være «russisk desinformasjon.»  Clapper og Brennan – som var ledende i å presse frem  «Russiacollusion»   mot president Donald Trump – innrømmet at de «ikke har bevis» for russisk involvering.

FBI og  DOJ (Justisdepartementet)  er enige med direktør for nasjonal etterretning John Ratcliffe om at Hunter Bidens bærbare PC og e-post ikke er en del av en russisk desinformasjonskampanje.  I tillegg har besitter FBI  den bærbare datamaskinen.  Enigheten mellom de tre  følger Ratcliffes uttalelser søndag om at etterretningssamfunnet ikke mener den bærbare datamaskinen og e-postmeldinger er en del av en russisk desinformasjonskampanje til tross for påstandene fra Demokratenes formann Adam Schiff (D-CA).  En senior etterretningstjeneste sa: “Ratcliffe hadde rett. Schiff tok feil.

AV: TOM BJØRNØ

Relaterte artikler