Teatro Alfaz med ny farse

Amatørskuespillerne i vår lokale teaterforening fornekter seg ikke. Bortsett fra i fjor, da sykdom stanset alle planer, har regissør Marianne Hoelstad satt opp hysteriske farser hver vår siden Cafe Pavarotti åpnet i 2008. Denne gangen står “Ute av drift” for tur. Dette er en hysterisk morsom komedie med utspring i den norske spillefilmen med samme tittel, som Knut Bohwim snekret sammen i 1992.

Reidar Willien er statsråd i Arbeiderpartiet. Han skal egentlig være på kveldsmøte i Stortinget, men har helt andre planer, nemlig et stevnemøte med sekretær Jorunn Verde i Fremskrittspartiet. De tar inn på en suite på Grand Hotel. Forviklingene begynner når de oppdager et tilsynelatende småvarmt lik som sitter fast i vinduet. Og hendelsene ruller videre og galskapen når stadig nye høyder.

Mer skal vi ikke røpe, men ønsker i stedet alle velkommen til Cafe Pavarotti. Billettsalget er allerede i salg, og med plass til rundt 60 publikummere hver gang, blir det fort utsolgt.

Teatro Alfaz ble stiftet i 2005 og den første voksenoppsetningen, “Den spanske flue”  skjedde i “Sol y Luna” på Alfaz del Sol. Siden har det gått slag i slag med “Rett i Lomma”, “Boeing, boeing”, “Arsenikk og gamle kniplinger” samt en rekke andre. Så populære har disse forestillingene blitt, at flere ringer til Pavarotti for å vite når oppsetningene skal være, slik at de kan legge opp Spaniaturen sin etter det.

Flere av skuespillerne har vært med i flere år, men stadig har vi nye ansikter med, også i år. Om Marianne Hoelstad som regissør er det sagt at “hun gjør gull ut av gråstein.”  Vil dere lufte lattermusklene, kom til Pavarotti i mars. 

Premieren blir vist fredag 8. mars med etterfølgende sju forestillinger, fredager og lørdager.

AV: TOM BJØRNØ

Relaterte artikler